Колата е пълна скръб след бедствието ,бях в района на Красно село ,беше ужас .Леда колкото мъжки юмрук и доста време би ,над 20 мин според мен .Заминаха предното стъкло ,светлината за заден ход ,2 чистачки(бял кахър) ,решетката отпред и всички ламарини .Все едно съм бил на фронта ,прострелян от картечница ,ама отгоре надолу .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Градушката в София
Collapse
X
-
Всички сервизи за стъкла във София немогат да поемат хората за това ако може ориентиратите се към близките градове познавам служители от Кобра във Плевен и казаха че имат 15-20 коли които ще дойдат от София за смяна на стькла днес156 SW 1.9JTD 110ph
Comment
-
Колеги и мен ме начука градушката бях в Горубляне но пораженията при мен са само "язви" от градушката и счупена антена като по капака има най-много вдлъбнатини. Нямам каско и днес ще си купувам нов капактавана е г/д ок както и капака на багажника защото има спойлер
. Успех и по-малко нерви на другите пострадали. Между другото колегата bemy със счупеното стъкло разгледай в olx.bg има доста обяви за стъкла дори намерих една за по 5 лв. броя.
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Денят преди градушката смених предно стъкло защото беше сцепено отгоре до долу...
Слава богу колата е непокътната с изключение на малко подбито по капака и тавана.
Та цената на стъклото е 135+ смяната за китайче.
Оригиналното ми казаха 235 + смяна. Има си една година гаранция и дойдоха да го сменят на място.
Поздрави!
Comment
-
Смених стъклото с оригинално 2-ра ръка ,сега остават дреболийте ,чистачки ,стопове и др .Ламарините за сега остават така .За нищо на света не ходете при стъкларите на Житница и Хайдушка поляна ,Мустанг май бяха ,освен ако не искате да си тествате нервите ,разбира се .145 1.6 TS 1998 г.
Comment
Comment